Pohodlná a funkční pracovní obuv OS

Publikováno

29. Července 2016

Čas čtení

2- 3 minuty

Sdílet:

Že jste o pracovní obuvi značky OS ještě nikdy neslyšeli? Přitom se jedná o celosvětově známou profesionální firma z Dánska (OTTO SCHACHNER), jenž se již od roku 1946 zabývá výrobou vysoce kvalitních ochranných pracovních pomůcek. Jejím cílem je přinášet zákazníkům takové pomůcky, které jim usnadní práci a dokáží zajistit bezpečnost a komfort. Mezi ochranné pomůcky OTTO SCHACHNER patří pracovní obuv OS, rukavice OS, pracovní oděvy OS či spodní prádlo OS, ochranné helmy OS, sluchadla OS a mnoho dalšího. Dánská pracovní obuv OS je výjimečná díky propracované technice výroby a i díky tomu je vyvážena do celé Evropy. Pracovní obuv OS může být použita ve všech zaměstnáních, kde je bezpečnost práce na prvním místě. Od zdravotnictví, přes potravinářství až po těžký průmysl.

 

OS se exkluzivně vyrábí v České Republice, konkrétně českou společností Prabos plus a.s.. Tato společnost se zaměřuje na výrobu svých vlastních produktů, které se prodávají pod značkou PRABOS. Ovšem nebrání se ani výrobě produktů pro jiné konkurenční značky. Mezi ně právě patří i dánská společnost OTTO SCHACHNER. Její nabídka je složena ze tří řad obuvi v originálním designu. Jedná se o řady SNAKE, BLACK & RED a BLUE EDITION. Tyto produktové řady si můžete pořídit přímo od společnosti OS nebo skrze obchodní zástupce, mezi něž patří i naše společnost TOMIS CZ. Pro pohodový online nákup můžete využít náš e-shop na adrese www.tomiscz.cz. Nyní si blíže představíme jednotlivé produktové řady.

 

 

Snake

Řada obuvi SNAKE se vyznačuje extrémně ohebnou podrážkou PU/TUP, která napomáhá vašemu přirozenému pohybu a také se perfektně dokáže přizpůsobit terénu, po kterém jdete. Navíc neobsahuje žádné kovové součásti. Co dál vám tato obuv nabízí? Například praktickou ochranu proti okopu a oděru, kompozitní tužinku, či také tzv. rolovací podešev SNAKE PU/TPU s vysokou absorpcí energie v oblasti paty – 30 J. Obuv můžete prakticky nosit jak do venkovních, tak i vnitřních prostorů. Zaručeně ji ocení například pracovníci v jakémkoli průmyslu. K dostání je ve velikostech 36-48.

 

 

BLACK & RED

Druhou řadou je BLACK & RED, která je opatřena odolnou podrážkou PU/pryž a také anatomicky tvarovanou stélkou „DRY-FEET“. I tato obuv je bez kovových součástí. Obuv BLACK & RED je vysoce kvalitní obuví, ve které bude vaše chodidlo v bezpečí. Čím vším je vybavena? Například ochranou ve špičce a patě proti okopu, kompozitní tužinkou nebo také kevlarovou planžetou, či protiskluzovou podešví PU/pryž. I tato řada je skvělá jak pro venkovní, tak i vnitřní nošení a pořídit si ji můžete ve velikostech 36-48. Obuv z řady BLACK & RED ocení například zaměstnanci v těžkém průmyslu, stavebnictví nebo zemědělství.

 

 

BLUE EDITION

Poslední řadou je BLUE EDITION, která se může pochlubit nebarvící podrážkou PU/PU a také speciálně anatomicky tvarovanou stélkou, či reflexními bezpečnostními prvky. I tato je skvělá pro venkovní i vnitřní prostory. Ocení ji zejména pracovníci ve stavebnictví, v automobilovém průmyslu, zemědělství a podobně. Pořídit si ji můžete ve velikostech 36-48.

 

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky.

Mohlo by vás také zajímat

Obory   |   30. Srpna 2017   |  OblečeníProFirmy

Otto Schachner – stylové a kvalitní pracovní oděvy do zaměstnání i na volný čas

Jednou z předních světových značek v oblasti výroby ochranných pracovních oděvů a pomůce..

Číst více

Obory   |   26. Července 2017   |  OblečeníProFirmy

6 tipů na stylovou pracovní obuv, kterou nazujete i ve volném čase

Pamatujete na pracovní obuv, kterou nosili dělníci před 15 lety? Jestli se vám zkřivil o..

Číst více

Obory   |   29. Června 2017   |  OblečeníProFirmy

Pracovní obuv Raven hlásí návrat – vylepšená podešev pro ještě více komfortu

U bezpečnostních bot zkrátka nelze dělat kompromisy a poměr kvalita/cena je na prvním mí..

Číst více

Obory   |   31. Března 2017   |  OblečeníProFirmy

S nepromovanými pracovními oděvy ani nepoznáte, že prší

Ne každý má to štěstí, že pracuje stále v teple a suchu a povětrnostní podmínky mu jeho ..

Číst více

Obory   |   02. Března 2017   |  OblečeníProFirmy

Pracovní obuv s ocelovou špičkou – ideální volba do náročného a rizikového prostředí

Je zcela logické, že jsou úplně jiné nároky na obuv, kterou si člověk vezme na vycházku ..

Číst více

Obory   |   29. Listopadu 2016   |  OblečeníProFirmy

I při práci v zimě můžete své nohy udržet v teple a v suchu

Při výběru zimní pracovní obuvi klaďte velký důraz na použitý materiál. Na povrchu to ne..

Číst více